Нерегистриран товарен автомобил е установен при полицейска проверка

Нерегистриран товарен автомобил „Волво“ с прикачено ремарке към него е бил установен при полицейска проверка в областния град. Колата, управлявана от 63-годишен, била спряна на ул.“Първи май“. При направена справка полицейските служители констатирали, че товарната кола е с прекратена регистрация по чл.143, ал.15 от ЗДвП за неизпълнено задължение от собственик да регистрира моторно превозно средство в двумесечен срок от придобиването му.

Още от хрониката:

Проверка по чл.144, ал.3  за отправени закани за убийство е започната в РУ-Ардино с прокурорско постановление. Заплахите били насочени към 44-годишен ардинец от двама мъже на 36 и 43 години. Група „Охранителна полиция“ в управлението изяснява случая.

Сухи треви и храсти са горели вчера в землището на село Йончево около 12 часа. Трима пожарникари от службата в Кърджали загасили пламъците. Няма нанесени материални щети. Електромер в трафопост в Кърджали се запалил вследствие на късо съединение вчера около 16 часа. При пристигането на екипа на пожарната служба в града огънят е бил загасен.

Жител на село Резбарци сигнализирал вчера в 14,30 часа за змия в двора на къщата си. Спасителен екип на пожарната служба в Кърджали уловил змията и я пуснал извън населеното място.