Доброволецът Юджел от Ардино бе отличен за всеотдайност и инициативност

Гюнер ШЮКРИ

Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ и „Националната асоциация на Доброволците в Република България“ отличи с Грамота Юджел Шакир от  Доброволно формирование „Ардино“ за проявена всеотдайност и инициативност през изминалата 2017 г.

Призът бе връчен от ръководителя на Доброволното формирование в града под Белите брези и специалист „Гражданска защита“, към Община Ардино, Ганчо Костадинов.

Юджел Шакир сподели, че е станал доброволец осъзнавайки, каква отговорност, всеотдайност и воля е необходима, за да си част от това формирование и призова  повече хора да се включат в техните редици.

„Смятам, че с другите колеги от формированието сме добър екип и приемам отличието и от тяхно име. Искам да благодаря и на служителите на РСПБЗН – Ардино за тяхната подкрепа и опита, който споделиха с нас“, подчерта Юджел Шакир.

Доброволното формирование в Ардино е създадено в края на 2016 г. с цел предотвратяване или овладяване на бедствия, пожари и извънредни ситуации, както и отстраняване на последствията от тях.