22-годишна пътничка е пострадала при пътно произшествие в събота

22-годишна пътничка е пострадала при пътно произшествие в събота около 17 часа в село Кирково, съобщава пресцентърът на МВР. 23-годишният водач на лекия автомобил „Мерцедес“, с който жената пътувала, загубил контрол над управлението вследствие на несъобразена скорост и се блъснал в метален стълб.  При удара била счупена ръката на пътничката, която била транспортирана в кърджалийската болница и след оказана медицинска помощ освободена. Тестът за алкохол на шофьора е с отрицателен резултат. Дежурна оперативна група от РУ-Кирково е извършила оглед на мястото на произшествието. Образувано е досъдебно производство.

65-годишен пострадал леко при пътно произшествие в Крумовград на 11 ноември около 18 часа. Мъжът се движил с лек автомобил „Сузуки“, загубил контрол над управлението вследствие на движение с несъобразена скорост и се блъснал в дърво. Шофьорът бил прегледан във Филиала на спешната помощ в Крумовград и освободен. Тестът за алкохол отчел отрицателен резултат. Съставен е акт по ЗДвП.

Отново при движение с несъобразена скорост 18-годишен водач на „Мерцедес“ загубил контрол над управлението и последователно се блъснал в два гаража в село Равен. Не е констатирана употреба на алкохол. Съставен е акт по ЗДвП.

Между село Звездел и Момчилград влекач „Волво“ с водач 48-годишен при разминаване блъснал с полуремаркето лек автомобил „ВАЗ“. При извършена проверка се установило, че влекачът е със служебно прекратена регистрация заради липса на застраховка „Гражданска отговорност“. Шофьорът напуснал мястото на произшествието и е установен по-късно. Съставен у акт по ЗДвП и по Кодекса за застраховането.