Архив за 9 юли 2017

  • Купа „Емона“ остана в Кърджали09.07.2017

    Купа „Емона“ остана в Кърджали

    Купа „Емона“ остана в Кърджали при юношите, при девойките замина за Пловдив а шампионите получиха визи за Балканиадите до 18...